Tânărul tenismen albaiulian David Manu traversează în continuare o perioadă foarte bună, acesta devenind vicecampion național la la simplu în cadrul Campionatului Național de Tenis Under 12. Mai mult, David Manu a câștigat și medalia de argint la dublu, alături de colegul său Alexandru Mihai Coman. Grație acestor rezultate, David va reprezenta România la un puternic turneu internațional găzudit de Ucraina- European Winter Cup.

La Campionatele Naționale Under 12, desfășurate în capitală, David Manu a avut un parcurs aproape perfect, ajungând până în finală, unde a cedat în fața Alexandru Coman, nimeni altul decât partenerul său din proba de dublu.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În competiția de dublu, cei doi tenismeni au reușit să își asigure medaliile de bronz, premii care întăresc vitrina personală a lui David Manu și a clubului TC Sun Alba Iulia.

Performanțele lui David Manu nu au rămas nerăsplătite, acesta fiind selecționat în lotul României, care va aborda European Winter Cup din Ucraina, un puternic turneu de tenis la care mai participă Serbia, Bulgaria, Italia și Belarus.

David Manu este în acest moment cel mai bun produs al Tenis Club Sun Alba Iulia, acesta deținând multiple titluri la vârsta sa fragedă. Tenismenul albaiulian este antrenat de Zsolt Molnar și preparatorul fizic Lucian Nicolescu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.