david manuÎn weekend-ul trecut, Davin Manu, legitimat la Tenis Club Alba Iulia a participat la două turnee importate organiate la Târgiu Jiu, sportivul albaiulian venind acasă cu 3 premii cucerite. Acesta a fost de 3 ori pe podium în probele de simplu, dublu și dubli-mixt la „Circuitul Național FRT – Cupa Top Mirual” de categoria A la 12 ani şi „Cupa Top Mirual” de categoria 1 la 10 și 14 ani.

Premii importante cucerite de David Manu, cel mai bun produs al Tenis Club Alba Iulia la ultima competiție la care a luat parte. La simplu, David a obţinut locul 3 din 31 de participanți, fiind învins ăn semifinale de un fost partener în probele de dublu de anul trecut.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În proba de dublu, David împeună cu partenerul său Dragoş Cazacu (CS Ştiinţa Constanţa) au obţinut medaliile de argint dintr-un total de 14 echipe participante în competiţie.

La categoria dublu mixt David a făcut echipă cu Cara Meşter (Marc Tenis) obţinând locul secund dintr-un total de 16 echipe prezente pe grila de concurs.

Alți sportivi de la Tenis Club Alba Iulia, fraţii Daria şi Răzvan Gligor au obținut clasări importante în competiția de la Târgu Jiu. Daria a luat medalia de bronz la categoria 10 ani fete, iar Razvan s-a clasat pe locul al 4-lea la categoria 14 ani masculin.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.