Speranța moare ultima! După mai bine de două săptămâni de la accidentul în care a fost implicat, în care a suferit răni grave, arbitrul din Biia, Gavrilă Nemeș a câștigat o luptă importantă. Deși medicii i-au dat șanse mici să supraviețuiască, acesta s-a recuperat incredibil, a fost scos din coma indusă, iar acum a început să meargă… da! să meargă! Este un exemplu de luptător, al unei persoane care iubește foarte mult viața și care și-a dorit din tot dinadinsul să trăiască, lucru pe care l-a și reușit!

S-au demarat campanii prin care s-a cerut ajutrul publicului pentru a se dona sânge! Ce iapropiați lui Gabi, așa cum i place lui să i se spună, s-au rugat zile întregi pentru viața acestuia. Lumea s-a mobilizat exemplar, iar Gavrilă Nemeș și-a revenit!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost mutat la Cluj-Napoca, însă s-a întors la Alba Iulia, după ce i s-au dat puține șanse de a trăi. A suferit o intervenție chirurgicală la coloană, mai multe coaste i-au fost rupte, străpungându-i plămânii, însă toate acestea s-au vindecat. Drept, că nu în totalitate, însă în măsura în care Gabi s-a ridicat marți din patul salonului secției ATI, unde se află internat.

Se poate spune că tânărul arbitru, a condus perfect această dispută, a propriei vieți, duel pe care l-a câștigat și care, se pare, îl va ajuta să treacă din punct de vedere moral, de perioada dificilă de recuperare care îl așteaptă.

Acesta a postat în dimineața acestei zile un mesaj de mulțumire pe o rețea de socializare, unul emoționant.

  • ”Ați fost îngerii mei păzitori!”

„Sunt șocat, bucuros, recunoscător! Nu-mi găsesc cuvintele, dar vă mulțumesc din tot sufletul, tuturor celor care ați fost alături de mine la o așa grea încercare. Voi, toți ați fost îngerii mei păzitori! Simt o bucurie imensă văzând că sunt un „mic suflet”, dar așa iubit de oameni, adică de voi toți, care mi-ați fost alături în număr așa mare! O să vă fiu veșnic recunoscător… vă mulțumesc tuturor celor care ați donat sânge și ați renunțat la o parte din voi pentru a fi eu salvat. Îi mulțumesc Bunului Dumnezeu că m-a ținut în viață, Familiei și colegiilor Arbitri… prietenilor celor mai apropiași și cei de pe Facebook, consătenilor și la toată lumea pentru sacrificiu lor! Preoților care s-au rugat pentru mine neîncetat. Eu am fost inconștient în tot acest timp, dar simt că Dumnezeu a fost lângă mine. Vă mulțumesc fiecăruia în parte! Să vă rasplatească Dumnezeu cu toată fericirea și bucuria…”, a scris Gabi Nemeș.

Cu siguranță cuvintele sunt puține pentru a descrie starea lui Gabi, cel care a arbitrat perfect meciul cu… propria-i viață!

P.S.: Să te vedem la tușă cât mai repede!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. […] După mai bine de două săptămâni de la accidentul în care a fost implicat, în care a suferit răni grave, arbitrul din Biia, Gavrilă Nemeș a câștigat o luptă importantă. Deși medicii i-au dat șanse mici să supraviețuiască, acesta s-a recuperat incredibil, a fost scos din coma indusă, iar acum a început să meargă… da! să meargă! Este un exemplu de luptător, al unei persoane care iubește foarte mult viața și care și-a dorit din tot dinadinsul să trăiască, lucru pe care l-a și reușit!, scrie site-ul absport.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.