Gavrilă Nemeș, sau Gabriel cum îi plăcea lui să îl numești, se zbate între viață și moarte la un spital din Cluj-napoca, după ce sâmbătă, a suferit un grav accident de circulație pe raza comunei Sâncel. Acesta are nevoie de tranfuzie de sânge, iar mai mulți prieteni de-ai săi au inițiat campanii în mediul virtual pentru a apela la ajutorul nostru!

În vârstă de numai 22 de ani, Gabi Nemeș este unul dintre arbitrii de perspectivă ai județului Alba. Sâmbătă, acesta se afla la volanul mașinii sale, a pierdut controlul autoturismului și s-a izbit de un cap de pod, iar mai apoi de o casă, suferind răni grave, fiind transport de urgență la spital.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Acum Gabi se află la un spital din Cluj-Napoca, iar tu poți să îl ajuți, donând sânge pentru transfuzii. Iată mesajele care aau împânzit rețele de socializare:

„Dragii mei… sunt fără cuvinte… Dar vă rog pe cei care puteți și aveți dorința de a ajuta un om la nevoie… avem nevoie de sânge… Este nevoie de sânge pentru a ajuta o viață să meargă mai departe… Cei care doresc să ajute pot să o facă în numele lui Nemeș Gabriel… are mare nevoie!!! Sper să înțeleagă toată lumea disperarea!!!”, se arată în post-ul de pe o rețea de socializare.

Poți să donezi sânge pentru Gabriel Nemș și în Alba Iulia, începând de mâine dimineață, Centrul de Transfuzii aflîndu-se în curtea Spitatului Județean de Urgeanță Alba Iulia.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

5 COMENTARII

  1. Se poate dona în orice centru de transfuzii din țară, iar din câte am înteles trebuie menționat că este internat la neurochirurgie Cluj-Napoca, numele: Nemeș Gavrilă.
    Doamne ajută să fie bine !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.