ACS Muhlbach-CNE Sighisoara28ACS Muhlbach Sebeș a cedat 36-24, după ce la pauză sebeșenii erau conduși cu 17-12, în primul meci al returului din Divizia A de Handbal Masculin. 

În prima repriză ACS Muhlbach a încercat să facă față grupării din Oltenia, însă la pauză Universitatea conducea cu cinci goluri pe tabelă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În repriza secundă echipa lui Achimescu și Petru Cârcoană a cedat fizic și diferența de pe tabela de marcaj s-a mărit, pe un fond de joc bun al gazdelor.

„Ne-am deplasat în ziua meciului, am plecat la 7 dimineața de la Sebeș, am fost doar 12 jucători cu un singur portar, a fost bine prima repriză în proporții de 70%, în repriza secundă am căzut fizic din cauza oboselii”, a declarat Adrian Țone, președintele echipei ACS Muhlbach Sebeș.

Pentru sebeșeni au marcat: Adrian Țone 12, Adrian Cunțan 3, Claudiu Oprița 3, Nelu Chiriac 2 Octavian Achimescu 1, Bogdan George1, Florin Baciu 1, Lucian Nimu 1

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

3 COMENTARII

  1. Normal…ca sunteti echipa privata si reprezentati Sebesul ca si fetele…chiar daca nu sunteti in Liga…avem echipa la baieti, e mare lucru.
    Consiliul local va da ioc bani, ca de ce ? Merg toti la Costea in buzunar si in conditiile de la liga, masa, cazare, salarii de 1000-1500 de euro si performanta **** !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.