CSU LPS - U CJ37CSU LPS Alba Iulia trebuia să se prezinte astăzi la Târgu Mureș în vedere disputării celei de a 8-a runde din Liga 1 de baschet feminin. Echipa a doua a clubului universitar din Cetatea Marii Uniri nu a făcut deplasarea pe motiv că nu au fost bani de drum și pentru a asigura masa sportivelor. Cum s-a ajuns la această situație aflați din rândurile următoare.

Cu 4 victorii și 3 înfrângeri în Liga 1 de baschet feminin, CSU LPS Alba Iulia avea de jucat astăzi în deplasare pe terenul formației ACS BC Sirius Târgu Mureș. Partida nu a mai fost oficiată pe motiv că echipa albaiuliană nu a făcut deplasare în Mureș, din cauză că nu au fost bani de drum și pentru masa baschetbalistelor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

UPDATE: După publicarea acestui material, Bogdan Duma a ținut să mai facă o serie de precizări.

”Echipa din Liga 1 de baschet este CSU LPS Alba Iulia. Și LPS Alba Iulia se află la conducerea echipei, deci Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia putea să asigure transportul pentru acest meci. Ar trebui să fim implicați în egală măsură. De fiecare dată am achitat transportul pentru meciuri, se dădeau bani pentru combustibil, iar domnul Nicușor Marcu făcea deplasarea cu microbuzul liceului. La fel putea să procedeze și astăzi. Nu este CSU 2 Alba Iulia, este CSU LPS Alba Iulia”, a declarat președintele CSU Alba Iulia.

Bogdan Duma: ”Nu am știut nimic despre asta”

Președintele clubului universitar, Bogdan Duma a precizat că nu a știu despre acest meci, fiind plecat cu echipa mare în deplasările din CEWL.

”Nu am știut nimic despre asta. Era normal să fiu informat. Am fost plecați cu echipa în CEWL. Se putea ajunge la meci, cheltuielile se pot deconta și a doua zi”, a sunat mesajul tranșant al liderului echipei de baschet, Bogdan Duma.

De partea cealaltă, Nicușor Marcu, antrenorul formației secunde a CSU Alba Iulia îl contrazice pe Bogdan Duma și subliniază faptul că acesta a fost informat despre acest meci.

”Am așteptat până sâmbătă la prânz, însă nu am primit bani pentru transport și masă și nu am putut efectua deplasarea la Târgu Mureș. Cu o săptămână înainte s-a întâmplat același lucru, deplasarea fiind plătită de antrenor. Președintele are calendarul competițional listat, nu trebuie să fie informat de nimeni”, a declarat Nicușor Marcu.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.