În cea de a 4-a etapă a Ligii a 3-a, Performanța Ighiu s-a deplasat în Crișana, unde a evoluat împotriva satelitului divizionarei secunde UTA Arad. Trupa lui Mihai Manea a rămas fără victorie și după această rundă, după un 2-2 spectaculos. Pentru trupa din Alba au punctat Fetița (69 – penalty) și Potopea (79), respectiv Vlad (14) și Ghergar (72). 

Performanța Ighiu și-a creat numeroase ocazii în depalsarea din Arad, însă a pătimit la finalizare. UTA a deschis scorul în minutul 14, după ce Vlad a executat o lovitură de pedeapsă acordată pentru un henț a lui Mărginean, mingea a fost respinsă de Pop, însă jucătorul arădenilor a urmărit și a introdus balonul în poartă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Scorul s-a păstrat până în partea secundă, chiar dacă Ighiul a mai ratat în câteva rânduri prin Fetița, Cristea sau Coltor.

Egalarea s-a produs în minutul 69, când Seiwerth a fost faultat în careu, iar Fetița a transormat lovitura de pedeapsă.

Bucuria Performanței nu a durat mult, în minutul 72 UTA trecând din nou în avantaj, de această dată punctând prin Ghergar.

S-a făcut 2-2, scor care avea să se păstreze până la final, în minutul 79, când Fetița a executat un corner, iar Potopea a trimis balonul în plasă.

Performanța Ighiu rămâne și după această rundă fără nicio victorie, deși trupa lui Manea își creează ocazii multe, dar fără să le fructifice. Ighiul a adunat 21 de puncte, pe când UTA Arad rămâne ”lanternă roșie”, la egalitate de puncte cu Unirea Alba Iulia – 16.

UTA Arad II

Barna
Dinculescu
Copaci
Iuga
Zdrențan
Dan
Dobrean
Costin
Covaci
Vlad
Ghergar

Rezerve: Mara – Layăr, Coadă, Stahl, Toma.

Performanța Ighiu

Pop
A. Mărginean
Iclănzan
Potopea
Miroiu
I. Grozav
Trifa
Coltor
M. Cristea
Fetița
Seiwerth

Rezerve: Zăvoi – Ciorchină, Opriţa, Tineiu, Circov, Buda, Oniche.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.