ACS Muhlbach-CNE Sighisoara24ACS Muhlbach Sebeș s-a impus în deplasarea de la Timișoara unde formația pregătită de Octavian Achimescu și Petru Cârcoană a întâlnit CH CSU Poli Timișoara. Gruparea din Sebeș a condus cu 20-16 la pauză, iar la final tabela indica 31-35.

Succesul cu Timișoara este unul important pentru echipa din Sebeș, iar marcatorii echipei din Sebeș au fost următorii: Adrian Cunțan 9 goluri, Iancu Mărginean 8, Adrian Țone 7,Bogdan George 4, Iulian Grozav 3, Claudiu Oprița și Nimu Lucian câte 2.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„A fostu n meci bun făcut de băieți cu o echipă tânără, care are îm componență patru jucători care sunt și la lotul național de tineret. Plus de asta au mai fost trimiși și trei jucători de la echipa de liga națională. Pot să spun că fiecare jucător care a intrat a îndeplinit cerințele antrenorului. Una peste alta s-a văzut o evoluție în bine de la jocul precedent mai ales la finalizarea 1 la 1 cu portarul și am avut doar două eliminări de două minute față de meciul precedent, când am avut 10. Pot spune că am jucat ca o echipă și pe faza de apărare și pe atac. Ne-am ajutat foarte mult unul pe celălalt și ne-am bătut pentru fiecare minge”, a declarat Adrian Țone, președintele echipei ACS Muhlbach Sebeș.

Țone bucuros la finele jocului: „Țin să felicit echipa pentru rezultat”

Finalul jocului de la Timișoara l-a găsit bucuros pe președintele echipei ACS Muhlbach Sebeș, Adrian Țone. Acesta s-a declarat mulțumit de modul în care echipa lui s-a comportat pe teren.

„Țin să felicit toată echipa pentru acest rezultat obținut, dar vreau să îl remarc pe Adrian Cunțan, care deși are o vârstă mai întaintată nu s-a văzut deloc acest lucru în teren. A jucat foarte bine și mai ales a condus echipa din teren foarte bine. Totodată mi-a plăcut și Iancu Mărginean jucător care a adus un plus enorm în acest meci, pe ambele faze ale jocului”, a mai adăugat Adrian Țone.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.