volei-alba-blaj-csm-bucuresti55Volei Alba Blaj a avut parte astăzi, de un meci facil, în deplasare la Unic Piatra Neamț, campioana României impunându-se în minimum de seturi, scor 3-0 (25-18, 25-12, 25-13). O oră și 6 minute a durat duelul din Moldova, Blajul reușind a 2-a victorie din tot atâtea partide, de această dată cu maximum de puncte. Luni, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj va ajunge Dinamo București, într-un derby al orgoliilor.

Valoarea și-a spus spus cuvântul în Estul țării, Volei Alba Blaj transând categoric duelul cu Unic Piatra Neamț. Campioanele României au avut nevoie de 66 de minute pentru a câștiga acest joc, nedând nicio șansă adversarelor măcar să spere la un set.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Primul set a fost cel ma iechilibrat, Volei Alba Blaj impunându-se la 18, după care a câștigat celelalte două seturi cu 25-12 și 25-13.

Echipa lui Darko Zakoc va avea parte în cea de a 3-a etapă de un nou meci ”de foc”, pe teren propriu, în compania echipei Dinamo București, formație care s-a întărit serios în pauza dintre campionate.

Echipa de start: Ana Grbac, Samara Rodrigues, Dubravka Djuric, Nneka Onyejekwe, Rebecka Lazic, Adina Salaoru (cpt.), Marina Vujovic (libero). Au mai jucat: Ana Maria Berdilă, Nada Ninkovic şi Ana Antonijevic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.