foto: facebook Dorin Dorinel

CSU Alba Iulia a câştigat cu 79-63 meciul de pe teren propriu cu CSBT Alexandria din prima etapă a returului Ligii Naţionale de Baschet Feminin.

CSU a obţinut o victorie extrem de importantă, după două insuccese la rând. Amfitrioanele au mizat în debutul partidei pe trei jucătoare autohtone. 5-ul de start al echipei antrenate de spaniolul Manuel Angel Rodriguez a fost alcătuit din January, Radovic, Crăciun, Fodor şi Fleşer.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

După primul sfert gruparea din Teleorman conducea cu 17-13. Cu un run de şapte puncte CSU a restabilit egalitatea la 23 în sfertul secund, intrând în avantaj minim (34-33) la pauza mare.

În sfertul 3 formaţia albaiuliană şi-a mărit avansul la nouă puncte: 60-51. Diferenţa a crescut în ultimul act al întâlnirii până la 79-63, CSU Alba Iulia trecându-şi în palmares a patra victorie din campionat.

Universitara Ashley Morrissette a reuşit cele mai multe puncte (29) în această partidă. În topul marcatoarelor gazdelor au mai intrat Ana Radovic – 21 de puncte şi Jessica January – 14 puncte.

În 23 decembrie CSU Alba Iulia va juca un nou meci de campionat în sala de sport a universităţii albaiuliene. Adversara din preziua ajunului Crăciunului va fi CSM Satu Mare.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.