catalin matinalAbsport.ro, site-ul dedicat sportului din județul Alba a fost reprezentat în emisiunea ”Matinal la Kapital” la postul de televiziune Kapital TV de către jurnaistul Cătălin Crăciun. Acesta a discutat despre șansele României la Campionatul European 2016 și a vorbit despre starea actuala a întreg sportului județean, cu bune sau cu rele, făcând o reală propagandă fotbalului, baschetului, voleiului, atletismului, sportului de masă, precum și handbalului.

Așa cum v-a obișnuit încă de la lansare, Absport.ro este alături de întreg sportul județean, tratând obiectiv și profesionist subiectele din sfera sportivă a întreg arealului județului Alba. Pentru a discuta despre sportul din Alba, jurnalistul Absport.ro, Cătălin Crăciun a fost invitat în emisiunea ”Matinal la Kapital” de la Kapital TV, unde a făcut un rezumat al întregului sezon sportiv, unul cu multe reușite pe plan județean.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot ceea ce s-a discutat în emisiunea de la Kapital TV puteți urmări în materialul video postat mai jos, cu începere de la minutul 59 și 45 de secunde.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.