HC Alba Sebes-Magura Cisnadie62Măgura Cisnădie a făcut instrucție la Sebeș, condusă de pe bancă de un ”fiu de-al locului”, Alexandru Weber, tehnician care a părăsit HC Alba Sebeș sezonul trecut înainte de startul luptei pentru promovarea pe prima scenă a handbalului din România. Alexandru Weber s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale, însă a ținut să își exprime regretul pentru situația de la Sebeș.

Alexandru Weber a fost primit bine de publicul din Sebeș, a fost aplaudat, semn că munca pe care a depus-o în clubul din Alba i-a mulțumit pe suporteri. Tânărul tehnician și-a montat excelent echipa, care a făcut un joc defensiv aproape perfect, iar Roxana Gatzel Han a strălucit pe semicercul Sebeșului. Despre HC Alba Sebeș Weber a vorbit calm și frumos, și a deplâns situația echipei la care a antrenat.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Întreg interviul realizat cu Alexandru Weber îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

6 COMENTARII

 1. De unde a fost a furat si el,dar cum poate face totusi performanta (cu) Cisnadia? Traditie? Bani mai multi? Profesionalism? Sau…completeaza tu,MirCio…

 2. Si a faptului ca daca nu are rezultate il desfinteaza…
  Si totusi, e jud. Sibiu nu Alba Iulia…unde cei mai multi bani se duc la Alba la baschet, jucatoare straine, antrenori straini…etc.

  • In nici un caz nu se duc cei mai multi bani la Alba Iulia la baschet…..acolo se duc cei mai putini in raport cu handbalul de la Sebes sau voleiul de la Blaj….

   • Nu stii despre ce vorbesti prietene…
    Cate jucatoare straine are handbalul ? Cate jucatoare straine are voleiul ?
    Alea de acolo nu se aduc pe 1000 de euro…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.