Așa cum v-am prezentat în trecut, mai mulți fotbaliști și antrenori din județul Alba se află implicați în fenomenul sportiv din Liga a 2-a. Cu reale probleme financiare, Cornel Țălnar, antrenorul celor de la FC Brașv a revenit în lupta pentru promovare, după ce a câștigat derby-ul cu UTA Arad, egalând „Bătrâna Doamnă” la puncte. Albaiulianul Călin Cristea a marcat și el în victoria Dunării Călărași, scor 3-2 contra Luceafărului Oradea, iar Ionuț Neag se află cu un picior în Liga 1 alături de Juventus București.

Albaiulianul Cornel Țălnar este pe cai mari la FC Brașov, iar problemele financiare par să fi uitate sub Tâmpa. Echipa din centrul țării a învins în weekend, scor 2-1 pe UTA Arad, ajungând la 45 de puncte, la egalitate cu ”Bătrâna Doamnă”, care a rămas pe a doua treaptă a podiumului, loc ce asigură promovarea directă în Liga 1, datorită golaverajului.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Un alt antrenor ”albanez”, aiudeanul Bogdan Andone, tehnciainul Olimpiei Satu Mare a fost învins de CS Afumați, scor 0-1, aflându-se acum pe locul al 5-lea, cu 41 de puncte.

Călin Cristea are evoluții tot mai bune în tricoul Dunării Călărași, acesta punctând la etapa trecută, în victoria echipei sale, scor 3-2 în fața Luceafărului Oradea.

Doi fotbaliști di njudețul Alba se află în extreme! Ionuț Neag este cu un pas în Liga 1 alături de Juventus București, formație care conduce Liga a 2-a cu 54 de puncte, pe când Vlad Ignat, devenit titular incontestabil la Metalul Reșița, se află pe poziție retrogradabilă, cu doar 13 puncte adunate în acest sezon.

sursa foto: AFC Dunărea Călărași – facebook.com

Iată rezumatul partidei în care Călin Cristea a punctat pentru Dunărea Călărași:

AFC Dunărea Călărași a invins Luceafarul Oradea cu 3 la 2 la capatul unui meci spectaculos.

Posted by Divizia Locala Constanta on 21 Martie 2017

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.