Volei Alba Blaj Campioana Romaniei17Volei Alba Blaj a cucerit al doilea titlu consecutiv din istorie, iar Darko Zakoc și-a așternut în vitrina sa cel de-al 17 trofeu de campion. Omul sfințește locul, însă Zakoc a creat o emulație în Blaj, iar municipiul din Alba respiră volei și cu ajutorul sârbului. Pentru a-i demonstra lui Zakoc cât de mult este respectat și iubit în ”Mica Romă”, autoritățile locale și județene au decis ca polivalenata ce se va construi în Blaj să poarte numele de… ”Darko Arena”. Mai jos puteți urmări un material video realizat în compania primarului Blajului, Gheorghe Rotar, care a anunțat obiectivele echipei pentru sezonul următor.

”Sunt cel mai fericit primar din România!”, a declarat Gheorghe Rotar, imediat după decernarea trofeului de campioană pentru Volei Alba Blaj. Acesta speră într-o continuare a proiectului sportiv din municipiu, cu păstrarea standardului ridicat și anunță un obiectiv îndrăzneț pentru sezonul viitor.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Avem o nouă provocare – și aceasta se numește Liga Campionilor! Vrem în sezonul următor să ieșim din grupe și să fim în primele 12 echipe din Europa, chiar dacă va fi foarte, foarte greu. Ne dorim o sală polivalentă de cel puțin 2000 de locuri. Proiectul voleibalistic se întinde pe 4 ani, timp în care vrem să rămânem acolo sus!”, a precizat Gheorghe Rotar.

Sala Polivaleantă ”Darko Arena” Blaj

Primăria municipiului Blaj, alături de Consiliul Județean Alba lucrează la un proiect pentru contrucția unei săli polivalente la Blaj de 2000 de locuri, pentru a se evita mutarea meciurilor din cupele europene în alte județe. Noua polivalentă se va numi ”Darko Arena” în semn de mulțumire pentru performanțele reușite de sârbul Darko Zakoc la Volei Alba Blaj.

”Avem un mare antrenor. Sper să continuăm colaborarea! Vă spun un lucru în premieră: Sala Polivalentă se va numi ”Darko Arena” în cinstea celui care a adus două titluri județului și Blajului”, a anunțat Gheorghe Rotar.

Volei Alba Blaj a devenit campioană după 3-2 în finala cu CSM Târgoviște. Întreg interviul cu primarul Blajului îl puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.