volei-alba-blaj-csm-bucuresti61Volei Alba Blaj a debut cu un 3-2 în noul sezon al Diviziei A1 la volei feminin contra echipei CSM București, un meci frumos în sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, în care ambele echipe puteau deveni învingătoare. Darko Zakoc, antrenorul campioanei a precizat că se aștepta să aibă un start dificil, însă tehnicianul din ”Mica Romă” spera la o victorie de 3 puncte, și crede că principalul motiv al acestui start îl constituie lipsa omogenității.

Darko Zakoc a ținut să sublinieze faptul că echipa sa va avea o misiune dificilă în încercarea de a-și apăra trofeul intern cucerit în sezonul trecut, acesta vorbind în nota-i cunoscută despre acest subiect.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Eu le-am spus și conducătorilor: este mai greu să aperi ceva ce ai câștigat, decât să te lupți să câștigi. Mă așteptam la un debut dificil pentru că întâlnirea noastră a avut loc prea târziu. Chiar dacă mulți s-au gândit că vom avea un parcurs ușor, nu este așa. Echipa mea este cea mai bună, dar nu putem câștiga tot timpul!” a declarat Darko Zakoc, antrenorul Volei Alba Blaj.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.