volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti51Volei Alba Blaj a izubtit a 3-a victorie consecutivă în întrecerea itnernă, după un 3-0 categoric în fața rivalei Dinamo București. Antrenorul echipei din județul Alba, sârbul Darko Zakoc s-a declarat mulțumit de felul în care s-au prezenat elevele sale la acest joc, însă a precizat că formația sa mai are nevoie de timp și răbdare pentru a ajunge la forma dorită. 

După două meciuri dificile în 3 etape, Darko Zakoc a precizat că va trata în alt fel următoarele dueluri și că le va acorda mai multe șanse voleibalistelor care au evoluat mai puțin în debutul de sezon.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Pas cu pas jucăm tot mai bine. Sunt puțin nemulțumit de setul al 3-lea, care a fost mai strâns, însă noi nu am avut serviciu și nici blocaj. Avem nevoie de timp, de răbdare și cred că suntem pe drumul cel bun. Urmează o perioadă în care vom întâlni echipe care nu se ridică la nivelul nostru și așa vom apela la mai multe schimbări în echipă”, a declarat Darko Zakoc, antrenorul echipei Volei Alba Blaj.

Întreaga declarație o puteți urmări în materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.