Volei Alba Blaj Campioana Romaniei109Volei Alba Blaj a cucerit al doilea titlu consecutiv din scurta istorie a clubului, iar antrenorul echipei din ”Mica Romă”, Darko Zakoc și-a pus la loc de cinste cel de-al 17 trofeu intern din carieră. Chiar dacă mulți ar crede că tehnicianul Blajului este imun la o asemenea performanță și rămâne impasibil, nu este deloc așa, acesta manifestându-se extrem de fericit și împlinit după ce a învins CSM Târgoviște cu 3-2 în finală. 

Imediat după ultima minge a finalei Diviziei A1 la volei feminin, Darko Zakoc s-a retras și le-a lăsat pe levele sale în prima linie. Acesta a precizat că titlul a fost cucerit după ce ele au dus un război în toată regula în campionat și au trecut ărin toate luptele și stările posibile.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

”Mă simt foarte fericit de ceea ce am realizat. Sunt mândru de aceste fete care a utrecut și prin faze bune și mai puțin bune. Cred că acest titlu este meritat! Am întâlnit multe obstacole în actualul sezon, dar am trecut peste. Acest titlu are o valoare mai însemnată! Mulțumim publicului, care a fost extraordinar!, a precizat Darko Zakoc, antrenorul campioanei Volei Alba Blaj.

Mai multe puteți afla din materialul video postat mai jos.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.