HC Alba-Sebes - SCM Craiova60HC Alba-Sebeș a cedat meciul cu SCM Craiova cu 25-30, cu toate că la pauză scorul era 10-8! Echipa Simonei Gogârla a reușit să anihileze formația din Sebeș și să câștige meritat meciul, cu toate că gazdele au acuzat vehement prestația brigăzii de arbitri. 

Meciul cu SCM Craiova a fost unul bun făcut de echipa din Sebeș, însă în anumite momente formația lui Popa a părut lipsită de inspirație în fața porții.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La final Seviștean Popa a pus tunurile pe arbitri, în vreme ce antrenoarea echipei din Craiova a considerat succesul meritat al formației pe care o pregătește.

Vă prezentăm declarațiile oferite de cei doi antrenori:  

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

7 COMENTARII

  1. Acasa j***** ! DEMISIA !
    Cum iti permiti sa zici de jucatorele tinere cand tu nu le bagi in teren sa se exprime si sa iti castige meciul ! Nu ai niciun la echipa asta, echipa a fost facut si antrenata de Weber, tu esti pe acolo in plus ! Vrem sa pleci acasa ! Pensionarule !

  2. Si domnule Craciun !? De ce aduceti vorba de Cisnadie? Sunteti la Sebes ! Vorbim si discutam numai de Sebes ! Sau cu cat va plateste domnu Alex Weber sa ii faceti reclama pe un site ABSPORT, AB adica Alba, iar din ultimele mele constatari geografice s-a mutat cumva Cisnadie langa Sebes ?!

  3. Hai sa nu mai facem comparatii dinastea timpite si sa ne rezumam doar la HCAS, bine ?!
    Ca lumea e rea, interpreteaza si atunci hai sa nu mai bagam hara intre echipe, intre suporteri si asa mai departe si sa ne vedem de ale noastre ! 😉 Asta e un sfat prietenesc, ca asa am auzit si eu multe despre dumneavoastra dar pentru asta nu ma apuc sa intreb in stagan si-n dreapta 😉

    • Chiar as fi curios ce ati auzit! Nu am de ce sa bag hara intre echipe. Trebuie sa acceptam realitatea, de fapt e mai simplu sa ne uitam in clasament… credeti-ma ca ma doare sufletul cand stiu cat s-au chinuit sa intre in Liga Nationala si acum…

  4. Conducerea e de rasul lumii, secondata de popa S. Costea insa e ridicol , ceilalti pe aproape . Cine sa mai vina la Sebes ?Suntem ca retrogradati ! Jucatoarele trateaza deja cu alte echipe ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.