Bogdan Cristea, fotbalist originar din Blaj, care a evoluat pentru mai multe formații în județul Alba, a ajuns să facă performanță în fotbalul mic din Franța. Acesta a promovat din Liga a 5-a în Liga a 4-a cu FC Mosaique, formație la care s-a transferat în iarnă de la Sănătatea Cluj. Mai mult, Bogdan Cristea a fost jucător de baă la formația din Rennes, unde a înscris 7 goluri în 11 meciuri și le-a oferit colegilor săi o sumedenie de pase decisive. Încântați de evoluțiile sale, cei de la FC Mosaique îi vor prelungi contractul lui Bogdan, care se află pe un trend ascendent în ceea ce privește cariera sa!

Plecarea în Franța la FC Mosaique s-a dovedit a fi de bun augur pentru Bogdan Cristea, din toate punctele de vedere! Acesta a devenit om de baă al echipei, contribuind la parcursul excelent al echipei sale în retur, iar acum, blăjeanul a cules laurii, promovând în Liga a 4-a, eșalon recunoscut în ”hexagon” drept Districtul 1!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Obiectivul nostru este să promovăm în fiecare an. Deocamdată am urcat în Districtul 1, cum se numeşte aici, echivalentul Ligii a IV-a. În vară vor mai veni câţiva jucători, echipa se va întări şi vrem să urcăm cât mai sus. Eu am acum două luni de vacanţă. Voi veni în România, iar în august mă voi întoarce în Franţa pentru noul sezon”, a declarat Bogdan Cristea.

Felul în care s-a dedicat în tricoul roșu, i-a adus lui Bogdan prelungirea contractului, precum și o mărire salarială, fiind greu de crezut că acesta va renunța curând la aventura din Franța.

Bogdan Cristea este recunoscut pentru jocul său colectiv, pentru devotamentul său, dar pentru luciditatea cu care intră pe teren, făcând diferența în multe momente, devenind jucător cheie la aproape toate echipele pentru care a evoluat.

Iată video de la bucuria din vestiar, imediat după terminarea campioantului!

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.