Pe 6 aprilie, în fiecare an, se sărbătorește în întreaga lume, Ziua Mondială a Tenisiului de Masă. Bineînțeles, pasionații acestui sport di nRomânia nu rămân datori, iar ”AmaTur” va organiza turnee pentru toată lumea, copii, femei, bărbați, persoane cu handicap, etcîn peste 80 de locații din țară. Județul Alba a răspuns ”PREZENT” provocării, cu 3 locații, la Blaj, Aiud și Vințu de Jos. Toate turneele vor avea loc sâmbătă, 8 aprilie.

Mii de iubitori ai tenisului de masă se vor regăsi la startul turneelor Amatur, programate în perioada 6-9 aprilie (8 aprilie în județul Alba), dedicate Zilei Mondiale a Tenisului de Masă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Aceste competiții sunt pentru toată lumea, motiv pentru care vă puteți înscrie accesând site-ul www.tenisdemasa.ro. (click aici).

Județul Alba sărbătorește Ziua Mondială a Tenisului de Masă în 3 centre, la Blaj, Aiud și Vințu de Jos, unde sunt așteptați sute de participanți pentru a celebra așa cum se cuvine, și bineînțeles prin sport, această aniversare.

Iată video-ul dedicat Zilei Mondiale a Tenisului de Masă

2017 World Table Tennis Day!

The 3rd ever #WorldTableTennisDay on 6 April is not far away! Make sure you register how you will be celebrating on TT4ALL.com for a chance to win great prizes!

Posted by International Table Tennis Federation on 21 Martie 2017

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.