De 3 ori campioană la rând, Volei Alba Blaj își pregătește strategia pentru sezonul următor, reușind primul transfer al verii! Astfel, una dintre cele mai bune voleibaliste din România, Roxana Bacșiș va evolua în culorile campioanei, având tot atâtea titluri cucerite în carieră precum noua sa formație! Roxana Bacșiș revine în România, după ce a petrecut un sezon în Franța, la Nantes!

Un titlu cu Rapid și două și Știința Bacău, plus un CV impresionant în voleiului european, i-au făcut pe șefii campioanei Volei Alba Blaj să o aducă pe Roxana Bacșiș în „Mica Romă”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

„Sunt foarte fericită că am semnat cu campioana României şi sper ca în noul sezon să realizăm tripla campionat-cupă-supercupă. De asemenea, sunt foarte fericită pentru acest transfer deoarece voi avea ocazia să joc pentru o echipă ce evoluează mereu cu sala plină şi sunt convinsă că suporterii vor fi alături de noi şi în sezonul viitor în număr la fel de mare”, a precizat Roxana.

Această evoluează pe postul de universal/fals, venirea sa aducând încredere în rândurile oficialilor blăjeni.

„Roxana Bacşiş este primul transfer efectuat de echipa noastră, un transfer important pentru sezonul viitor. În prezent purtăm negocieri cu mai multe jucătoare valoroase, pentru că vrem să avem un lot competitiv, care să ne permită să ne îndeplinim obiectivele: câştigarea campionatului şi a Cupei României, precum şi o reprezentare onorabilă în Liga Campionilor”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.