volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti56Volei Alba Blaj a repurtat al 4-lea succes consecutiv în Divizia A1 de Volei Feminin, și a 3-a victorie în fața propriilor spectatori. ”Victima” blăjencenlor a fost CSM Lugoj, trupa lui Darko Zakoc impunându-se în minimum de seturi, scor 3-0 (25-16, 25-16, 25-16). În următaorea etapă, campioana României va evolua pe terenul echipei SCMU Craiova.

Volei Alba Blaj a trecut bine peste seria meciurilor dificile din startul de campionat, iar campioana României a avut parte astăzi, de un succes facil în fața formației CSM Lugoj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa din Timiș nu a avut nicio șansă în fața campioanei, pierzând toate cele 3 seturi la 16, duelul durând puțin peste o oră. Este al 4-lea succes consecutiv din tot atâtea meciuri pentru blăjence, care au adunat 11 puncte și se află în luptă directă cu CSM Târgoviște pentru supremație.

În următoarea etapă, Darko Zakoc și compania se vor deplasa pe terenul echipei SCMU Craiova.

VOLEI ALBA BLAJ: 8. Ana Grbac – 1. Martina Samadan, 6. Ana Maria Berdilă, 9. Dubravka Duric, 14. Rebecka Lazic, 15. Tatsiana Markevich, 16. Marina Vujovic (libero).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.