După ce a pierdut categoric meciul precedent din campionat, scor 0-3 la CSM Târgoviște, Volei Alba Blaj a revenit în fața propiilor fani, unde nu a cunoscut gustul înfrângerii în actualul sezon. Ultima ”ispravă” a blăjencelor a fost victoria cu Șțiința Bacău, obținută în minimum de seturi, scor 3-0 (25-18, 25-19, 25-4!), campioana României făcând încă un pas spre câștigarea celui de-al 3-lea trofeu intern consecutiv.

Știința Bacău a oferit o replică bună în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj, însă doar în primele două seturi, al 3-lea fiind unul dezastru pentru echipa lui Flori nGrapă, care a fost învinsă la 4!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Moldovencele au început mai tare setul inaugural și au luat avans pe tabelă, dar Blajul și a revenit la timp, a recuperat diferența, iar apoi a sprintat către set, pe care l-a obținut după 25-18.

La fel de echilibrat a fost și setul secund, când s-a ajuns la 16-16, moment în care campioana României a făcut diferența și s-a impus până la urmă cu 25-19.

Setul al 4-lea a reprezentat o umilință pentru Știința Bacău, una dintre cele mai titrate echipe ale voleiului feminin românesc, Blajul câștigând ultimul set la 4!

Volei Alba Blaj își păstrează avantajul de 7 puncte față de CSM București, iar în weekend va evolua în deplasare, la Dinamo București, în ultima etapă a turului fazei a II-a.

sursa foto: Volei Alba Blaj – facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.