Volei Alba Blaj se întărește în prespectiva unui retur foarte dificil în Divizia A1 la volei feminin. Campioana României a bifat astăzi, primul transfer pe 2017, ajungând la o înțelegere cu jucătoare de orgigine germană, Lisa Kramer, care a evoluat ultima dată la Universităţii San Diego (California). În vârstă de 22 ani, Lisa Kramer evoluează pe postul de universal/fals și va purta la Volei Alba Blaj numărul 5.

Lisa Kramer a sosit la Blaj după ce a impresionat în campionatul universitar american, acolo unde a evoluat pentru echipa de volei a Universităţii San Diego (California), fiind declarată în mai multe rânduri jucătoarea săptămânii în West Coast Conference. Cu dublă cetăţenie, germană şi americană, Lisa Kramer are 22 de ani, fiind născută în data de 7 august 1994 in Bergisch-Gladbach (Germania).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Lisa Kramer se află deja la Blaj, unde a intrat în programul echipei, va purta tricoul cu numărul 5 şi va avea drept de joc în toate competiţiile în care campioana României este implicată: Divizia A1, Cupa României şi Liga Campionilor. Ea ar putea debuta chiar marţi, la meciul cu CSM Bucureşti din semifinalele Cupei României.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.