Volei Alba Blaj a mai bifat astăzi un transfer, ajungând la un acord cu jucătoarea de origine cubaneză Jennifer Yanet Alvarez Hernandez, în vârstă de 24 de ani, care va juca pe postul de universal/fals. Aceasta se află la prima experiență în voleiul european, fiind componentă a naționalei din Cuba!

Volei Alba Blaj anunţă transferul jucătoarei JENNIFER YANET ALVAREZ HERNANDEZ, care va evolua pentru campioana României pe poziţiile de secund (extremă) şi universal/fals. Internaţională cubaneză, născută pe 19 noiembrie 1993, JENNIFER YANET ALVAREZ HERNANDEZ (1,84 m şi 72 kg) se află la prima experienţă în străinătate, până acum evoluând doar în ţara sa natală, la echipa Cienfuego. JENNIFER YANET ALVAREZ HERNANDEZ are în palmares două participări cu reprezentativa Cubei la Campionatul Mondial de Volei Feminin, în Japonia (2010) şi Italia (2014).

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru sezonul 2017/2018, Volei Alba Blaj are confirmate următoarele voleibaliste, care se vor afla sub comanda antrenorului principal Darko Zakoč: Adina Salaoru (căpitan, extremă), Nneka Onyejekwe (centru), Marina Vujović (libero), jucătoare rămase din sezonul trecut, alături de care vor evolua Selime İlyasoğlu (extremă), Lisa Izquierdo (extremă), Lena Möllers (ridicător), Mariana Thomaz de Aquino (centru), Renata de Andrade Maggioni (centru), Petya Barakova (ridicător), Andreea Tămaş (ridicător), Ana Yilian Cleger Abel (universal/fals) şi Jennifer Yanet Alvarez Hernandez (extremă sau universal), sosite la Blaj în această vară.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.