Volei Alba Blaj Campioana Romaniei114Sistemul Ligii Campionilor la volei pentru următorul sezon a suferit câteva modificări, iar campioana României, Volei Alba Blaj era obligată să evolueze în tururile preliminare pentru a-și asigura prezența în competiția supremă a continentului. În urma coeficientului european, Blajul era prima echipă sub linia formațiilor calificate direct, însă vicecampioana Poloniei, Trefl Sopot a renunțat la acestă participare, astfel echipa din ”Mica Romă” urmând să intre direct în focul grupelor. 

Voleiul feminin românesc va fi reprezentat în competiția supremă a continentului de Volei Alba Blaj ,campioana en-titre a României, formație aflată la a 2-a aventură în Champions Leaguea. Dacă strategia clubului trebuia sa fie deja bătută în cuie pentru disputarea tururilor preliminare, Blajul a primit zilele trecute o veste uriașă – dreptul de participare directă în grupele Ligii Campionilor, după retragerea echipei din Polonia, Trefl Sopot.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astfel, Volei Alba Blaj se va afla cu singuranță printre cele 16 echipe participante în Liga Campionior, sezonul 2016-2017, urmând ca tragerea la sorți să fie pe 2 iunie, la Roma.

Imediat după încununarea cu cel de-al doilea titlu din istorie, primarul municipiului Blaj, Gheorghe Valentin Rotar a anunțat că Volei Alba Blaj se va lupta pentru a ieși di ngrupele Ligii Campionilor și a avea o prestație cât mai îndelungată în competiția supremă din Europa.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.