Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau semifinale11Volei Alba Blaj punctează și la capitolul imagine, iar campioana României are de câteva zile un mijloc de transport personalizat, un autocar cu însemnele grupării din ”Mica Romă”. Autocarul a plecat deja la Piatra Neamț, unde fetele antrenate de sârbul Darko Zakoc se vor lupta vineri, în semifinalele Cupei României cu CSM Târgoviște pentru un loc în finala competiției.

Ca o adevărată campioană, Volei Alba Blaj are de câteva zile un autocar personalizat cu însemnele și culorile clubului din ”Mica Romă”. Oficialii campioanei au precizat pentru Absport.ro că s-a ajuns la această idee pentru a se puncta la capitolul imagine.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Odată făcută această operațiune, noul mijloc de transport al reginei României a plecat la drum cu destinația Piatra Neamţ, acolo unde va avea loc final four-ul Cupei României la volei feminin, Volei Alba Blaj urmând să întâlnească în semifinale vicecampioana CSM Târgoviște, a doua echipă din campionat la finalul sezonului regulat.

”Va fi o competiție foarte grea, sperăm să muncim și să ne calificăm în finală! Nu trebuie să visăm prea mult, dar dacă jucăm cum trebuie cred că vom ajunge în ultimul act! În semifinale se vor duela cele mai bune echipe din România! Ne dorim trofeul, cu acest gând s-a plecat din Blaj”, a precizat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj.

sursa foto: facebook.com

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.