Volei Alba Blaj a încheiat sâmbătă turul fazei a II a Diviziei A1 la volei feminin, en-fanfare, cu o victorie în minimum de seturi, scor 3-0 (25-21, 25-13, 25-16), obținută pe terenul echipei Dinamo București. Campioana României a mai făcut un pas important pentru câștigarea celui de-al 3-lea titlu consecutiv, iar în următoare etapă va evolua tot în deplasare, miercuri, la CSM Lugoj.

Blajul își consolidează poziția de lider, și înainte cu 5 etape de finalul campionatului, are 8 puncte avans față de CSM București.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Dinamo București nu a reușit să țină piept campioanei, care a făcut un meci bun și a câștigat rapid confuntarea. Volei Alba Blaj nu a avut emoții în niciun meci al partidei, primul set fiind ușor echilibrat.

Cu această victorie și cu un mic ajutor din partea Șitinței Bacău, care i-a furat un punct echipei CSM București, Volei Alba Blaj a mapus un punct totalului de 7 pe care le avea distanță față de principalele adversare, iar acu, Blajul are nevoie de 3 victorii pentru a deveni matematic campioană.

Miercuri, Volei Alba Blaj va evolua tot în deplasare, la CSM Lugoj.

Foto: 007sport

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.