Duelul din ultimele două finale ale campionatului dintre Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște se mută într-o altă luptă pentru trofeu, de această dată, pentru Supercupa României. Campioana României și câștigătoarea Cupei se vor înfrunta marți, de la ora 17.00, în Sala ”Constantin Jude” din Timișoara, întâlnirea având și un scop caritabil, cu donații de jucării din partea spectatorilor pentru micuții din județul Timiș. 

După ce și-a adăugat două campionate în vitrină, câștigate chiar împotriva adversarului direct de mâine, Volei Alba Blaj vizează primul trofeu pe anul 2016 – Supercupa României la volei feminin.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Supercupa este prima ocazie pentru a câştiga un trofeu în acest an competiţional, noi suntem pregătiţi, este o competiţie importantă pentru noi. Este bine să încheiem un an plin de succese cu un succes”, a declarat Darko Zakoc, antrenorul campioanei pentru radioblaj.caritas-blaj.ro

După ce le-a învins pe adversare în mod categoric în campionat, Volei Alba Blaj se așteaptă la un nou succes, și câștigarea celui de al 3-lea trofeu din istoria sa.

Spectatorii sunt rugați să vină la sală cu jucării, acestea urmând să fie donate copiilor nevoiași din județul Timiș, după o campanie umanitară a Asociației ”Drukeria”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.