După meciul nebun din Liga Campionilor, Volei Alba Blaj a găzduit prima manșă a semifinalelor Cupei României, întâlnindu-și adversarul principal cu care se luptă la titlu, CSM București. Campioana României a făcut un meci foarte bun și s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0 (25-20, 25-20, 25-18), făcând astfel primul pas spre calificarea în finala competiției. Returul va avea loc pe 1 februarie, la București.

Volei Alba Blaj a controlat primul set, fiind mai bună pe atacuri și mai atentă pe preluare, gruparea din capitală nereușind să preia frâiele meciului. Au intervenit câteva emoții pe finalul setului, când Blajul a pierdut câteva puncte, după o relaxare, însă în cele din urmă campioana României s-a impus cu 25-20.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

CSM București a început mai bine setul secund, preluând devreme avantajul pe tabelă, însă Blajul a stat în coasta adversarei și a întors scorul (11-9). Salaoru și compani și-au păstrat cadența și au pus puncte prețioase pe tabelă, profitând de jocul moale al adversarelor. Chiar dacă Bucureștiul s-a apropiat de campioane, Blajul a reușit să depășească și acest moment dificil și să facă 2-0 pe tabelă, după 25-20.

Volei Alba Blaj a plecat ca din pușcă în setul al 3-lea, iar la un moment dat avea 8-2 pe tabelă și părea să se îndrepte către victorie în acest meci. S-a punctat când de o parte, când de cealaltă, însă Blajul a rămas concetrată pe partidă și a reușit să câștige și cel de-al 3-lea set, scor 25-18, precum și prima manșă a semifinalelor.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.