Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti45Pe 8 aprilie, la Piatra Neamț vor avea loc semifinalele Cupei României la Volei Feminin, unde Volei Alba Blaj, campioana României se va lupta pentru un loc în finală cu CSM Târgoviște, cel mai tare adversar posibil din această fază. Având în vedere că oficialii blăjeni au anunțat încă din startul sezonului că își doresc eventul, întâlnirea se anunță una pe viață și pe moarte, cele două formații fiind pe primlele locuri și în campionat.

Pe 8 aprilie, Volei Alba Blaj se va lupta pentru un loc în finala Cupei României cu CSM Târgoviște, formație de care a trecut anul trecut în finala campionatului, iar anul acesta a învins-o de două ori în întrecerea internă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În cealaltă semifinală se vor întâlni Medicina Târgu Mureș și CSM București, urmând ca ultimul act să aibă loc o zi mai târziu tot în Piatra Neamț.

Volei Alba Blaj își dorește să realizeze eventul, iar în acest scop confruntarea din semifinale cu CSM Tîrgoviște se anunță una dificilă, având în vedere că adversarele își doresc revanșa după finala campionatului de anul trecut și cele două partide pierdute în actualul sezon.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.