Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti38În ultima etapă din sezonul regulat al Diviziei A 1, campioana României Volei Alba Blaj a avut acelaşi parcursul pe care l- a abordat de-a lungul campionatului şi a trecut de Rapid Bucureşti, lanterna roşie a întrecerii cu 3-0 (25-14, 25-11, 25-12). Volei Alba Blaj a adunat 22 de victorii în tot atâtea etape, reuşind un parcurs formidabil.

Campioana României şi-a păstrat statutul şi după încheierea sezonului regulat şi va accede în play-off de pe primul loc, cu şanse foarte mari de a prinde finala.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Volei Alba Blaj nu a avut nicio emoție în ultima etapă cu Rapid București de care a trecut cu 3-0. Primul set a fost o simplă formalitate pentru elevele lui Darko Zakoc, care s-au impus cu 25-14.

Şi setul secund a fost o simplă formalitate pentru Adina Salaoru şi colegele sale care au condus de la cap la coadă şi s-au impus cu 25-11.

Trupa lui Zakoc a controlat şi ultima parte, a fost condusă cu 3-7, însă a întors rezultatul setului în favoarea sa, şi s-a impus cu 25-12 bifând al 22-lea succes din tot atâtea meciuri în sezonul regulat, un parcurs extraordinar pentru campioana României.

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.