Volei Alba Blaj a încheiat sezonul regulat pe prima poziție în campionat, cu 63 de puncte, din 21 de victorii și o înfrângere. În ultimul meci din retur, disputat în ”Mica Romă”, Volei Alba Blaj s-a impus în minimum de seturi, scor 3-0 (25-12, 25-21, 25-22) în fața vicecampioanei CSM Târgoviște. Campioana României va debuta în play-off, la finalul acestei săptămâni, tot pe teren propriu, într-un duel cu CSM Lugoj.

Finala de anul trecut, în care a fost o luptă nebună pentru trofeu între Volei Alba Blaj și CSM Târgoviște, a rămas o simplp amintire, Blajul trecând de o manieră categorică astăzi, în ultima etapă de vicecampioana României.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa lui Darko Zakoc a început tare meciul și și-a luat un avans considerabil încă din start, izbutind să câștige setul la 12.

La fel au stat lucrurile și în setul secund, cu campioana României în zi de grație, care s-a distanțat decisiv, însă a avut o ușoară relaxare pe final și târgoviștencele au recuperat teren, însă Salaoru și compania au închis setul cu scorul de 25-21.

Pentru a se putea pregăi cât mai bine pentru startul play-off-ului, Blajul a forțat în meciul cu Târgoviște pentru a câștiga duelul în minimum de seturi, lucru pe care campioana l-a și reușit, după 25-22 în ultimul set.

Astfel Volei Alba Blaj încheie sezonul regulat pe prima treaptă a podiumului, precum și cu prima șansă la campionat, cu toate că fiecare duel se anunță unul extre mde dificil pentru Zakoc și fetele sale. Prima oprire din ”final six” va avea loc sâmbătă, în ”Timotei Cipariu”, cu oaspeții de la CSM Lugoj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Marti 21 martie 2017 daca castigam cu 3-0 sau 3-1 suntem pentru a treia oara campioane in divizia a 1 la volei feminin e aproape imposibil ca Csm Bucuresti va recupera 10 puncte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.