Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau semifinale62La fel ca în ediția precedentă de campionat, în finala play-off-ului la volei feminin se vor întâlni Volei Alba Blaj, campioana en-titre a României și CSM Târgoviște, vicecampioana țării. CSM Târgoviște s-a calificat în ultimul act după ce a trecut de CSM București în semifinale, scor 3-2 la general. Primele două partide din finala campionatului vor avea loc vineri și sâmbătă în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj.

Volei Alba Blaj a devenit campioana acum un sezon după ce a învins în finala mare a campionatului CSM Târgoviște cu un neverosimil 3-0 la general. Practic, în actualul sezon aceleași echipe se vor lupta pentru coroana supremă, iar prima formație care își va trece în cont 3 victorii se va încununa campioană.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Balul va fi deschis vineri, de la ora 18.15, în sala din Blaj, a doua confruntare fiind programată sâmbătă, de la ora 15.00.

Meciurile 3 și 4 sunt programate la Târgoviște pe 27 și 28 aprilie (ultima partidă dacă este cazul), iar dacă finala va fi prelungită până în confruntare decisivă, aceasta va avea loc pe 4 mai, în ”Mica Romă”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.