volei-alba-blaj-dinamo-bucuresti60Campioana României, Volei Alba Blaj a bifat astăzi, cel de-al 7-lea succes consecutiv în Divizia A1 la volei feminin, după victoria categorică, obținută în minimum de seturi, scor 3-0 (25-13, 25-14, 25-16) pe terenul echipei Pencilina Iași. Trupa lui Darko Zakoc a controlat meciul de la un capăt la celălalt și rămâne astfel singura echipe neînvinsă din actualul sezon. În următoarea etapă, Volei Alba Blaj va evolua tot în Moldova, pe terenul echipei CSU Galați, formație care a acceptat să evolueze în avans cu ”regina” României.

Volei Alba Blaj își continuă marșul triumfal din întrecerea feminină la volei feminin, echipa din ”Mica Romă” fiind de neoprit în actualul sezon, câștigând 3 puncte importante pe terenul unei echipe incomode.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Penicilina Iași a fost victimă sigură în fața campioanei României, Volei Alba Blaj aflându-se mai mereu la controlul jocului. Primul set a fost puțin mai echilibrat, mergându-se cap la cap, însă Blajul a reușit desprinderea decisivă și s-a impus cu 25-13.

La fel au stat lucrurile și în cel de-al doilea set, pe care tot Blajul l-a controlat și l-a adjudecat cu 25-14.

Confruntarea s-a încheiat după o ora și aproximativ 5 minute de joc, după ce trupa lui Darko Zakoc a pus mâna și pe cel de-al 3-lea set, scor 25-16.

Volei Alba Blaj va juca luni, pe terenul formației CSU Galați.

Echipa de start VOLEI ALBA BLAJ: 7. Ana Antonijevic – 2. Adina Salaoru (cpt.), 3. Nadja Ninkovic, 4. Samara Rodrigues, 15. Tatsiana Markevich, 18. Nneka Onyejekwe – 16. Marina Vujovic (libero). Antrenor: Darko Zakoc. A mai jucat: Ana Maria Berdilă.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.