Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti54Campioana României Volei Alba Blaj își continuă parcursul fenomenal din întrecerea internă, iar astăzi a bifat al 19-lea succes din tot atâtea partide în campionat după ce a învins Știința Bacău în deplasare cu 3-0 (28-26, 25-23, 25-19). Pentru echipa lui Dark Zakoc urmează un alt meci de foc, în fața propriilor fani, luni contra vicecampioanei CSM Târgoviște.

Știința Bacău era nu în urmă cu mult timp cel mai tare club de volei din România la fete, însă mingea s-a întors la fileu, iar Volei Alba Blaj a preluat inițiativa în Divizia A1 și trăiește momente de glorie, având 19 victorii din tot atâtea partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Partida din Moldova a fost echilibrată, iar primul set a avut 54 de mingi, Blajul impunându-se cu greu, scor 28-26.

La fel au stat lucrurile și în actul secund, cele două combatante mergând cap la cap, făr ca nicio formație să reușească desprinderea decisivă. Blajul s-a distanțat la două puncte (23-21), însă echipa lui Florin Grapă a reușit din nou să revină și a restabilit egalitatea. Cu toate astea, ”regina” țării a avut din nou un moment mai bun și a câștigat următoarele două mingi, fapt pentru care s-a impus în cel de-al doilea et cu 25-23.

Clubul din ”Mica Romă” a avut o mai bună rezistență la efort, iar în setul al 3-lea misiunea Adinei Salaoru și a colegelor sale a devenit mai ușoară, Blajul ajungând să conducă la un moment dat cu 16-10. De aici, ruptura a fost decisivă iar campioana României a sprintat spre cel de-al 3 lea set și totodată spre câștigarea jcoului, impunându-se cu 25-19.

Această victorie în minimum de seturi oferă un moral bun fetelor din Mica Romă în vederea abordării partidei cu vicecampioana României – CSM Târgoviște, duel ce va avea loc luni, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.