Volei Alba Blaj-Rocheville Le Cannet142Campioana României Volei Alba Blaj va avea parte de o perioadă de foc în Divizia A1 de volei feminin. Trupa lui Darko Zakoc se va axa doar pe întrecerea internă după ce a părăsit cupele europene, iar următoarele 3 partide pot să pună amprenta pozitivă pe un sezon de vis în ”Mica Romă”. Duminică, de la ora 14.30, Volei Alba Blaj va primi vizita ”tigroaicelor” de la CSM București, singura formație care a reușit să smulgă un punct din visteria Blajului în actualul sezon.

CSM București este doar începutul pentru Volei Alba Blaj, echipa campioană urmând să evolueze săptămâna viitoare alte două partide de ”risc maxim” contra Științei Bacău în deplasare, urmând ca peste o săptămână se se reediteze finala din primăvara anului trecut, Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Însă până atunci, duminică de la ora 14.30, în Sala ”Timotei Cipariu” din Blaj va poposi ocupanta locului 3 de anul trecut, dar și din actualul sezon, CSM București, echipă aflată la 7 puncte în spatele elevelor lui Darko Zakoc.

Meciul se anunță a fi unul extrem de disputat, având în vedere că echipa din capitală s-a întărit în pauza competițională, însă Blajul are parte de suportul publicului și Darko Zakoc alături de sportivele pe care le antrenează își doresc să termine sezonul regulat fără nicio înfrângere.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.