Volei Alba Blaj-Medicina Targu Mures73Campioana României Volei Alba Blaj va întâlni astăzi pe teren propriu cu începere de la ora 17.15 puternica formație Știința Bacău, întâlnirea derby contând pentru etapa a 8-a din cadrul Diviziei A1 la Volei Feminin. De-a lungul timpului cele două echipe au oferit prestații atractive în meciurile directe, la fel cum se anunță și întâlnirea de astăzi.

Înainte de plecarea la Moscova pentru cel de-al 3-lea meci din grupele Ligii Campionilor, Volei Alba Blaj are parte astăzi, de un meci derby în fața propriilor spectatori. Mai exact, fosta campioană a României, Știința Bacău poposește în ”Mica Romă” pentru cea de a 8-a etapă a ligii naționale.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

O eventuală victorie a fetelor antrenate de Darko Zakoc ar însemna ruperea campionatului, Volei Alba Blaj având 17 puncte și un meci mai puțin, iar Bacăul a adunat doar 11 puncte în cele 7 etape din campionat.

”Meciul cu Știința Bacău va fi unul puternic, la fel cum au fost toate întâlnirile din trecut cu această formație. Nu va fi o partidă ușoară, însă ne dorim să câștigăm pentru a ne distanța în clasament, iar o eventuală victorie ar rupe clasamentul de la locul 4 în jos. Bacăul a câștigat de prea multe ori la Blaj, iar astăzi ne dorim foarte mult să învingem”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele Volei Alba Blaj. 

În sezonul trecut Darko Zakoc a fost adus la cârma echipei din Blaj după un meci pierdut cu 0-3 de Volei Alba Blaj, antrenată pe atunci de Branko Gajic.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.