Volei Alba Blaj-Stiinta Bacau semifinale46Volei Alba Blaj s-a calificat al doilea an la rând în finala campionatului național de volei feminin după ce a trecut în semifinale cu 3-0 la general de Știința Bacău. Astăzi s-a consumat ultimul duel dintre cele două combatante, iar campioana en-titre a României s-a impus cu 3-2, în ”setul de aur”, după ce a condus cu 2-0 (25-16, 25-19, 15-25, 21-25, 15-10) urmând să își apere titlul în fața vicecampionaei CSM Târgoviște sau CSM București.

Volei Alba Blaj a început excelent partida din Moldova și a dictat ritmul, arătând ca o veritabilă campioană, iar trupa lui Darko Zakoc s-a impus cu 25-16.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La fel a decurs și cel de-al doilea set, când Volei Alba Blaj și-a continuat jocul bun, iar în cele din urmă s-a desprins decisiv și a câștigat cu 25-19.

Aflată la un set distanță de marea finală, Volei Alba Blaj s-a relaxat în setul al 3-lea și Bacăul a avut o zvâcnire de orgoliu câștigând cu 25-15 setul, prelungind suspansul.

Știința Bacău a profitat de relaxarea jucătoarelor din Blaj și în următorul set, pe care l-a câștigat cu 25-21, ducând partida în set decisiv.

Cu toate că fanii din Moldov așteptau să prelungească semifinala, cu o nouă partidă pentru mâine, Blajul nu a fost de acord c uacest lucru și s-a impus în setul de aur cu 15-10, calificându-se în finala campionatului după 3-0 la general cu Știința Bacău

 

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.