Când alte echipe încă profită de vacanță, Volei Alba Blaj se pregătește pentru cel de-al doilea meci din cadrul grupelor Champions League, care se va disputa miercuri, de la ora 18.00, în Sala ”Transilvania” Sibiu. Adversara blăjencelor va fi Dinamo Krasnodar, câștigătoare Cupei Cev din sezonul precedent, iar confruntarea se anunță un regal voleibalistic.

Volei Alba Blaj a făcut o figură frumoasă la Moscova, pe finalul anului trecut, când a cedat cu 1-3 la Dinamo Moscova, însă a practicat un volei de calitate și nu a fost victimă sigură în fața colosului din Rusia.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Tot din Rusia vinde și cea de a 2-a adversară a Blajului în competiția supremă, Volei Alba Blaj urmând să primească replica echipei Dinamo Krasnodar, miercuri, ora 18.00, în sala sporturilor din Sibiu.

„Vom avea parte de un meci greu, cu un adversar care are o carte de vizită impresionantă, dar noi trebuie să ne continuăm parcursul început la Moscova, pentru că nu avem nimic de pierdut! Chiar dacă avem a 4-a șansă în grupă, noi trebuie să jucăm un volei frumos, pentru noi în primul rând, apoi pentru România. Meciul nu este dinainte câștigat, și chiar dacă avem șansa a 2-a, în fața propriilor spectatori trebuie să plecăm cu ideea de a învinge”, a precizat Sergiu Ștefănescu, președintele campioanei României.

Oficialii blăjeni nu se pot relaxa până la ora meciului cu Krasnodar, astăzi urmând să fie instalată suprafața de joc. Totodată, staff-ul administrativ al campioanei va trebui să asigure transportul arbitrilor și al echipei oaspete la hoteluri, precum și pe cel al observatorilor.

Se anunță din nou o atmosferă incendiară la meciul Volei Alba Blaj în sala din Sibiu, campioana României fiind primită cald de iubitorii sportului din județul vecin. Mai mult, suporterii blăjeni se vor afla în număr mare la acest duel, Primăria municipiului Blaj asigurând transportul acestora.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.