Volei Alba Blaj-SC Schweriner32Campioana României Volei Alba Blaj a spus ”Adio” cupelor europene în actualul sezon după ce a fost învinsă cu 0-3 (17-25, 13-25, 16-25) de SC Schweriner. Nemțoicele s-au impus pe teren propriu și în returul Fazei Challenge a Cupei Cev și s-au calificat în semifinale, unde o altă echipă românescă, CSM București a făcut acest pas, formație pe care Volei Alba Blaj o va întâlni în weekend în campionat. 

Volei Alba Blaj nu a reușit să întorcă scorul partidei din tur (3-0 pentru adversare) și au fost eliminate de SC Schweriner din Faza Challenge a Cupei Cev, părăsind astfel cupele europene în actualul sezon după ce și-a continuat parcursul din Champions League cu 7 puncte obținute la prima participare.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Nemțoaicele s-au aflat în marea majoritate a timpului la conducerea jocului, iar Salaoru și compania au simțit pe propria piele forța gazdelor, susținute la acest joc de o ”mână” bună de fani. Schweriner a câștigat lejer primul set, scor 25-17 și a luat o obțiune serioasă pentru calificarea în semifinale.

Nici cel de-al doilea set nu a decurs bine pentru fetele din ”Mica Romă”, adversarele reușind să se desprindă încă din startul părții secunde. CU toate că s-au apropiat la 9-11, Blajul a cedat din nou inițiativa și în scurt timp gazdele s-au distanțat la 7 puncte (17-10). Trupa lui Darko Zakoc nu a mai semănat deloc cu cea care reușea să scoată un punct imens la Piacenza și a pierdut și cel de-al doilea set, scor 25-13, și totodată calificarea în semifinalele Cupei CEV.

Cu toate că s-au văzut cu sacii în căruță gazdele nu au renunțat la maniera de joc pe care au practicat-o și în precedentele 5 seturi (și cele de la Sibiu) și au continuat să practice un volei de calitate spre stupoarea voleibalistelor din județul Alba care nu au găsit niciun scut împotriva atacurilor nemțești. SC Schweriner a avut o misiune la fel de facilă precum în precedentele seturi și a câștigat și setul terț, scor 25-16, calificându-se en-fanfare în semifinalele Cupei CEV.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.