Volei Alba Blaj a bifat astăzi al 5-lea succes din faza a 2-a a Diviziei A1 la volei feminin, scor 3-0 (25-13, 25-18, 25-13), în deplasare la CSM Lugoj, iar trupa condusă de Dark oZakoc va evolua duminică, tot în deplasare, la CSM București, într-un duel cu totul special! Campioana României are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campioană după această confruntare, motiv pentru care duelul din Bucureti se va juca cu titlul pe masă!

Meci fără istoric în Banat, unde campioana României, Volei Alb Blj a mai făcut un pas spre cel de-al 3-lea titlu consecutiv, după ce s-a impus categoric în fața formației CSM Lugoj.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

A fost o victorie fără dubii a campioanei, ce a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a pune căpt acestui meci, cel mai echilibrat set fiind cel de-al doilea, când gazdele au pus 18 puncte pe tabelă.

Duminică, de la ora 11.45, Volei Alba Blaj va evolua tot în deplasare, la CSM București, un duel cu o miză istorică. Echipa din ”Mica Romă” va putea aduce la Blaj cel de-al 3-lea titlu consecutiv, având nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campioană, iar întâlnirea dintre primele două ocupante ale Diviziei A1 se anunță una de foc, incendiară, care va ține cu sufletul la gura întrega suflare a voleiului feminin românesc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.