Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti44Cu toate că meciul a fost considerat ”acasă” partida contra Univeristății Cluj-Napoca a formației Volei Alba Blaj s-a disputat în Sala ”Horia Demian” din județul vecin. Echipa din ”Mica Romă” s-a impus cu 3-0 (25-18, 25-17, 25-19) reușind cea de a 21-a victorie din tot atâtea partide în întrecerea internă. În ultima etapă din sezonul regulat Volei Alba Blaj se va deplasa pe terenul celor de la Rapid București.

De o oră de joc a avut nevoie Volei Alba Blaj pentru a trece victorioasă și de cea de a 21-a bătălie a sezonului. Adversare le-au fost fetelor din Blaj voleibalistele de la U Cluj, care nu au avut nicio șansă în această partidă.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Blajul și-a respectat statutul de campioană și s-a impus în primul set la 7 puncte (25-18), după care în setul secund diferența s-a majorat cu un punct (25-17), iar ultima parte a fost cea mai echilibrată, terminată cu 25-19.

A fost cel de-al 21-lea succes al trupei pregătite de Darko Zacok, echipă care va evolua în ultima etapă pe terenul ”lanternei roșii” Rapid București.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.