Șurianu Sebeș a promovat în Liga a 3-a, după un baraj câștigat categoric împotriva formației Viitorul Caransebeș. Mai mult, trupa din Arini a dominat Liga a 4-a în sezonul precedent, în special în perioada în care clubul se hrănea din fonduri susținute de Armando Popescu! Daniel Popa, președintele formației sebeșene a precizat că fără sprijinul Primăriei și Consiliului Local Sebeș clubul nu poate continua! Și cum birocrația te împotmolește uneori, și legile nu sunt foarte clare în România, Șurianu Sebeș are șanse mici de a fi sprijinită de factorii locali, care vor decide soarta echipei într-o ședință, ce va avea loc astăzi, maine fiind termenul limită de înscriere al clubului în Liga a 3-a!

Mai multe surse apropiate clubului din Sebeș ne-au relatat că… „se va pune lacătul!”. Factorii decizionali din municipiu nu sunt dispuși să investească în echipa de fotbal, asta din cazuă că nu există un regulament clar pe metodele de finanțare. Daniel Popa a declarat în mai multe rânduri că nu poate să continue activitatea fără sprijinul autorităților, iar Sebeșul pare să fi luptat în zadar un întreg sezon pentru a reveni în Liga a 3-a după o perioadă bună de pauză!

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Astăzi, Consiliul Local Sebeș va avea programată o ședință ordinară, în care se va discuta despre soarta echipei, însă este puțin probabil că în cel de-al 12-lea ceas se va interveni decisiv și cineva din structura de conducere al aparatului legislativ din Sebeș va prelua frâiele acestui proiect!

Luni este programată reunirea formației, jucătorii sunt cu răbdarea ajunsă la limită, iar Alba poate să rămână doar în patrulater în Liga a 3-a! Rămâne de văzut…

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. După Mureșul Vințu de Jos nu mai lipsește decât ca Sebeșul să nu se înscrie în Liga a III-a. Și a mai fost cu câțiva ani înainte Europa Alba Iulia. Ce ne mai tot lăudăm că câștigăm Liga IV-a și barajul de promovare când nu suntem în stare nici măcar să jucăm un tur în Liga a III-a. Halal!!!

  2. Dacă nu sunteți capabili să jucați măcar un campionat în Liga a III-a, conducătorii clubului din Sebeș ar trebui să returneze medalile de campioni ai județului Alba. Nu le meritați! Jucaătorii nu, ei și-au făcut cu brio datoria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.