Ioan Cozma, Directorul General Dr. Oetker România, Ilie Năstase şi preşedintele FR Tenis, George Cosac, au premiat tinerele talente ale sportului alb la conferinţa de presă de prezentare a celei de a şaptea ediţii a ”Dr. Oetker Junior Trophy”, care a avut loc la Centrul Naţional de Tenis din Capitală. Aiudeanca Alexia Mărginean şi Luca Preda au fost laureaţii.

“Mă bucur că suntem la a şaptea ediţie şi totodată de prezenţa celui mai mare jucător al nostru, Ilie Năstase. Valoarea acestei competiţii creşte de la an la an, iar asta ne bucură. Nu mai avem mult ca să ajungem la valoarea turneului pe care îl invidiem cu toţii, Petit As din Paris. Suntem pe drumul cel bun şi o să ajungem şi acolo, totul e să perseverăm. Datorita rezultatelor excelente ale actualei generaţii, tenisul are impact în randul copiilor şi asta este un semn bun, Viitoarea generaţie creşte şi în curând o să avem ce culege. Anul acesta organizăm la Tenis Club din Curtea de Argeş două turnee Futures, cu premii de cţte 15.000 de euro, Inedit Open Tour, Senioare ITF şi Vitality Open Tour, Seniori, Arges Cup, U16 Tennis Europe şi  Trofeul ‘Victor Hanescu’”, a declarat Directorul General al Dr. Oetker România, Ioan Cozma.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

La cea de a șaptea ediție a Dr. Oetker Junior Trophy, competiție internațională din cadrul circuitului Tennis Europe, categoria 1, care are loc în cursul acestei săptămâni la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti, concurează 156 de sportivi din 26 de țări.

sursa foto-text: frt.ro

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.