Bogdan Borza a fost premiat la Gala Tenisului Românesc. Sportivul din Cugir a fost răsplătit cu un premiu special pentru debutul în echipa de Cupa Davis a României. 

Bogdan Borza a jucat două meciuri în disputa cu Austria din primul tur al play-off-ului pentru menținerea în Grupa I, zona Europa/Africa a Cupei Davis, scor 1-4. El a evoluat, de asemenea. ulterior, în meciul de dublu al disputei din deplasare cu Israel, scor 0-5.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Pentru tenisul românesc anul 2017 a fost unul dintre cei mai buni din istoria acestui sport în România, cu performanțe excepționale, de la copii și juniori și până la sportivii profesioniști. 2017 este, în primul rând, anul în care, pentru prima dată în istoria WTA, o jucătoare din România, Simona Halep, a urcat pe locul 1.

“Poate fi considerat cel mai bun an ca performanțe. Sigur, în perioada ’73 Ilie Năstase era pe primul loc, însă nu mai știu exact care erau cele mai mari performanțe (…) însă cred că în ansamblu 2017 este cel mai bun an din istoria Federației Române de Tenis. Dacă în ultima perioadă ne-am obișnuit cu performanțele Simonei Halep, ale Irinei Begu, Monicăi Niculescu sau Soranei Cîrstea, iată că anul acesta a venit din urmă cu rezultate de excepție Mihaela Buzărnescu. La masculin, după rezultatele lui Horia Tecău și Florin Mergea, iată că la simplu Marius Copil a intrat anul acesta în top 100. Dar ce e important e că avem doi debutanți la echipa de Cupa Davis, Nicolae Frunză și Bogdan Borza, doi tineri care au un potențial deosebit”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, în cadrul Galei Tenisului Românesc.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.