Rotary Club Alba Iulia și Rotary Club Civitas Solis au organizat la Alba Iulia Cupa Rotary la tenis. Sportivii din Alba s-au impus la trei categorii.

Competiția a fost adresată copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani, fete și băieți. Ajunsa in acest an la a 7-a ediţie, competiția a fost inclusă în calendarul oficial al Federației Române de Tenis.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Turneul s-a desfăşurat la baza sportivă Tenis Pro Lincă din Șanțurile Cetății Alba Carolina.

La 10 ani feminin competiţia a fost câştigată de Iana Rus (CS Napoca TC), iar la 10 ani masculin s-a impus Eneas Burde (CS Marc Tenis Cluj).

La 12 ani feminin primul loc în clasamentul final a fost ocupat de Alessia Mureşan (TC Star Baia Mare), iar la 12 ani masculin campion a fost desemnat Alexandru Manu (TC Sun Alba Iulia), care a câştigat cu 6-3, 6-1 finala cu Mihai Georgescu (Daimon Sport Bucureşti).

La 14 ani feminin s-a impus Denisa Şandru (Asociaţia Clubul de Tenis Alba-Cugir), în vreme ce la 14 ani masculin primul a fost Ianis Burde (CS Marc Tenis Cluj).

La 16 ani feminin campioană a fost Alexia Negrescu (TC Sun Alba Iulia), iar la 16 ani masculin primul în ierarhia finală a fost Paul Sărmăşan (CS Universitar Târgu Mureş).

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.