Timp de patru zile, la Baza sportivă “Constructorul” din Alba Iulia, aproape 20 de militari din cadrul Forţelor Aeriene Române au disputat partide de tenis atât la simplu cât şi la dublu, sperând la un loc pe podiumul competiţiei.

Campionatul a fost câştigat de echipa de la Baza 90 Transport Aerian „Comandor Aviator Gheorghe Bănciulescu” Otopeni, care s-a clasat pe locul întâi, urmată de echipa Statului Major al Forţelor Aeriene, pe locul al doilea. Podiumul a fost completat de echipa Colegiului Naţional Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, care a obţinut locul al treilea.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Clasamentul a fost completat de echipele de la Baza 95 Aeriană Erou căpitan aviator „Alexandru Şerbănescu” Bacău, Baza Aeriană de Instruire şi Formare a Personalului Aeronautic Boboc, Brigada 1 Rachete Sol – Aer Chitila, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu” Câmpia Turzii şi Baza 86 Aeriană „Locotenent aviator Gheorghe Mociorniţă” Borcea.

Câştigătorii au fost recompensaţi cu cupe, diplome, medalii şi articole sportive. De asemenea, organizatorii au oferit tuturor medalii şi diplome de participare.

Campionatul militar de tenis, finala pe Forţele Aeriene, a fost organizat de Statul Major al Forţelor Aeriene, în colaborare cu Colegiul Naţional Militar „Mihai Viteazul” şi Baza Sportivă “Constructorul”.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.