tc sunLa finalul sătămânii trecute Sibiul a găzduit Cupa ”Pamira” la tenis pe echipe, iar Tenis Club Alba Iulia a avut mai mulți participanți la start. Capul de afiș a fost ținut de David Manu, tenismen de doar 12 ani, recunoscut la nivel național pentru rezultatele sale, care s-a impus alături de Alexandru Giurea (CSȘ Petroșani) la categoria lor de vârstă. Clubul de tenis din Cetatea Marii Unirii a avut mai mulți reprezentanți la acestă competiție, care au făcut față cu brio turneului de la Sibiu.

David Manu, locul 8 pe ţară (locul 1 în clasamentul sportivilor născuţi în 2005) şi Giurea Alexandru (CSS Petroşani) au câştigat locul 1 la 12 ani pe echipe, după o competiţie disputată pe un tablou cu 8 echipe la start, impunându-se în 3 partide.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

Echipa formată din Lucas Stoia şi Dragoş Butuc, ambii de la TC Sun Alba Iulia s-a clasat pe poziția a 4-a spre mulțumirea antrenorilor clubului din Alba.

La categoria 12 ani fete, echipa formată din  Carla Munteanu(TC Sun Alba Iulia) și Denisa Şandru (Clubul de Tenis Alba-Cugir) a obţinut locul 2 în grupa B dupădouă victorii, iar Alexia Negrescu şi  Alexia Mărginean, ambele de la TC Sun Alba Iulia, s-au clasat pe locul al 5-lea în grupa A.

La categoria 14 ani fete – echipa formată din Alexandra Moldovan (TC Sun Alba Iulia) şi Zait Algela (CS Universitar Tg. Mureş) s-a clasat pe locul al 3-lea în grupa B, iar Tania Munteanu (TC Sun Alba Iulia) şi  Bianca Dascălu (CS Dinamo Braşov) au obţinut locul 5 în grupa A.

Echipa formată din Răzvan Gligor (TC Sun Alba Iulia) şi Ioan Taut (CSS Sighetul Marmaţiei) a obţinut ultimul loc pe podium în grupa A şi locul al 6-lea la categoria 14 ani băieţi.

Oficialii clubului de tenis TC Sun Alba Iulia s-au declarat extrem de mulțumiți de performanțele sportivilor lor.

sursa foto: TC Sun Alba Iulia

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.