foto: frt.ro

Aiudeanca Alexia Mărginean (TC Sun Alba Iulia) a obţinut rezultate excepţionale la două turnee internaţionale de tenis desfăşurate în Spania. În două săptămâni ea a câştigat trei titluri.

Alexia Mărginean a triumfat, atât la simplu cât şi la dublu, împreună cu Andra Simion, la turneul Tennis Europe U12 “Gran Canaria Yellow Bowl”.

Hulea Install - Extinderi conducte, bransamente, verificari, revizii, ISCIR, instalator autorizat ANREHulea

În finala de la simplu, sportiva din Aiud a dispus în două seturi, scor 6-2, 6-1, de reprezentanta gazdelor Luna Dinoto Fernandez.

Alexia Mărginean a câştigat săptămâna trecută, tot în Spania, turneul internaţional de tenis “Playas de Santa Ponsa Trophy U12”.

Campioană a României la U12, Alexia Mărginean nu a avut nicio problemă în turneul de la Santa Ponsa, reușind să câștige titlul în proba de simplu fără să piardă vreun set. Beneficiară a unui wild-card, Alexia Mărginean a avut cel mai dificil meci în turul secund, când a trecut cu 6-3, 7-6(1), de italianca Alessandra Teodosescu, pentru ca în finală ea aă evolueze perfect și să se impună cu un categoric 6-1, 6-0, în fața letonei Ksenija Rage.

Echipamente sportive JOMA - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.